Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 8, 8 Pro ve 8T İçin ColorOS Çok Önemli ColorOS Açıklaması


OnePlus 8 serisi ColorOS güncellemesi mart ayında onaylandı. Son açıklama telefonların kararlı güncellemeyi epey bekleyeceğini gösteriyor.

OnePlus 9 serisinin tanıtımı şirket cephesinde yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Çin’de satışa sunulan OnePlus 9 serisi telefonlar ColorOS arayüz ile çıkış yaptı. Üstelik OnePlus geriye dönük olarak OnePlus 7 ve OnePlus 8 serisi için de ColorOS arayüzüne geçişin olacağını duyurdu.

OnePlus 8, 8 Pro ve 8T için şu sıralar geliştirilme sürecinde olan ColorOS’un kararlı yapıya bürünüp dağıtılması noktasında kullanıcıları daha uzun bir süreç bekliyor.  OnePlus8 serisi ve OnePlus 8T için ColorOS 11 erken erişim programı mayıs ayında başladı. Neredeyse iki ay sonra OnePlus Topluluk Yöneticisi Jia Lan Shuai, Çin’de yayınladığı bir mesajında OnePlus 8 , OnePlus 8 Pro ve OnePlus 8T’nin 2022’de ColorOS’un kararlı sürümüne yükseltileceğini belirtti.

OnePlus 8

OPPO, muhtemelen bu yılın sonunda Android 12 tabanlı ColorOS 12 sürümünü duyuracak. OnePlus8 serisi modeller muhtemelen ColorOS 11 yerine direkt ColorOS 12 sürümüne yükseltilecek. Bu da en iyi ihtimalle kullanıcıların 9-12 ay kadar bekleyebileceği anlamına geliyor.

Öte yandan OnePlus geçen hata OxygenOS’un kod tabanını OPPO’nun ColorOS’u ile birleştirdiğini duyurdu. Bu birleşmenin temeline bakıldığına bundan sonra küresel çapta tanıtılacak OnePlus telefonların tümü ColorOS çalıştıracak; ancak marka kendi görünümü ve özelliklerine sahip olacağı için arayüzü OxygenOS olarak adlandırmaya devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu