Akıllı TelefonAndroidGenelXiaomi

Xiaomi, Mobil Dünya Kongresi’nde Sürpriz Yapabilir

Xiaomi, şubat ayı sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde amiral gemisi bir telefon ve tablet duyurabilir.

Mobil dünyasının saygın kaynaklarından biri olan Ben Geskin, Xiaomi’nin Mobil Dünya Kongresi’nde yer alacağını gösteren bir afiş paylaştı. Kaynağa göre Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin 27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte en yeni akıllı telefonlarını, IoT cihazlarını ve yenilikçi teknolojileri sahne alacak.

Xiaomi 13 serisi ve MIUI 14 kullanıcı arayüzü bu ay içerisinde küresel çapta çıkış yapacak. Dolayısıyla kaynağın sözünü ettiği telefon yeni bir model olabilir. 91mobiles sitesi, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek MWC konferansı sırasında Xiaomi’nin Xiaomi Mi Pad 6 tablet serisini ve amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 13 Ultra’yı tanıtacağına dair özel bilgiler yayınladı. Xiaomi 13 Ultra’nın bu kadar erken çıkış yapması büyük bir sürpriz olacaktır. Xiaomi Pad 6 serisinin tanıtımına ise ihtimal dahilinde bakılabilir.

Yakın zamanlı bir rapora göre Xiaomi 13 Ultra modelinde 50 megapiksel çözünürlüğünde dört arka kamera yer alacak. Ana kamerada Sony IMX989 sensörünü görmeye devam edeceğiz. Telefonda ek olarak 50 megapiksel ultra geniş açılı, 50 megapiksel telefoto ve 50 megapiksel periskop kameralar yer bulacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak telefon tanıtıldığında bu defa sadece Çin’e özgü bir model olmayacak. Küresel çapta birçok ülkede satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu