Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 Bir İlki Daha Gerçekleştirecek

Xiaomi Mi Mix 4 son olarak Geekbench testinde göründü. Telefon işlemcisi Mi Mix 4’ün bir ilkin gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Xiaomi merakla beklenen amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi Mix 4 için 10 Ağustos tarihinde Çin’de bir etkinlik gerçekleştirecek. Son dönemde gerçekleşen sızıntılarla birlikte telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık sır değil. Birazdan bu detaylara değineceğiz, fakat öncelikle Geekbench testinde görünen telefonun işlemci birimine değinmek gerekiyor.

Mi Mix 4, tanıtım tarihine sayılı günler kala kriter testinde karşımıza çıktı. Burada yer alan bilgilere göre telefon Snadpragon 888 Plus işlemcisinden güç alacak. Bu detay aynı zamanda Mi Mix 4’ün Snadpragon 888 Plus işlemcili ilk telefon olacağı anlamına geliyor. Daha önce bu telefonun Honor Magic 3 olacağı bildirilmişti.

Buradaki bilgiler arasında telefonun Android 11 sürümü ile geleceği ve 12GB RAM‘e sahip olacağı yer alıyor. Telefonun MIUI sürümü ise 12.5 olacak.

Xiaomi’nin ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk telefonu olacak Mi Mix 4’te Mi 11 Ultra’ya benzer bir kamera tasarımı olacak. Tek fark, Mi Mix 4’te ikinci mini ekran olmayacak. Sensörler hakkında ise ne yazık ki net bir bilgi bulunamamakta. Telefonun şu ana kadar sızdırılan bazı özelliklerine ve muhtemel fiyatına göz atalım.

Xiaomi Mi Mix 4 Muhtemel Özellikleri ve Fiyatı

  • 6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde AMOLED esnek AMOLED ekran, uyarlanabilir 120Hz tarama hızı, HDR10+ desteği
  • Qualcomm Snapdragon 88 Plus işlemci birimi
  • 12GB RAM, 256GB dahili depolama
  • Üçlü arka kamera paketi (Ana kamera için 50 megapiksellik iddiası)
  • 5.000 mAh büyüklüğünde pil, 120watt kablolu ve 80 watt kablosuz hızlı şarj
  • Android 11 tabanlı MIUI 12.5 kullanıcı arayüzü
  • IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası

Telefonun fiyatının ise 930 $‘dan başlaması bekleniyor. Mi 11 Ultra Çin’de 915 $’dan satışa sunulmuştu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu