Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo X Fold İşte Böyle Görünecek! Galaxy Fold 3’ün Gözü Yaşlı

Vivo X Fold son dönemin en çok konuşulan telefonlarından biri konumunda. Telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağını artık biliyoruz.

Vivo’nun katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı artık bir sır değil. Son dönemde sıklıkla gündemde yer edinen telefonun Vivo X Fold ismiyle çıkış yapması bekleniyor. Kısa süre önce bazı teknik detayları sızdırılan telefonun şimdi de nasıl bir görüme sahip olacağını öğreniyoruz.

Mobil dünyasının en önemli bilgi kaynaklarından biri olan Digital Chat Station adlı hesaptan Vivo X Fold’a ait bir olduğu iddia edilen bir görüntü paylaşıldı. Görüldüğü üzere katlanabilir telefonun dış ekranında kavisli bir ekran yer alıyor. Yakın zamanlı bir rapora gör bu ekran 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde olup 120Hz tarama hızına sahip olacak. Yine bu ekranın altıda bir de parmak izi tarayıcısını göreceğiz. Telefonun iç kısmında ise 120Hz tarama hızına sahip fakat bu defa 2K çözünürlüğünde 8 inç bir ekran yer alacak.

Arka bölüme geldiğimizde dikdörtgen bir alan üzerine yerleştirilen yuvarlak bir kamera modülü görüyoruz. Kamera modülü üzerinde biri periskop kamera için olmak üzere toplam dört delik bulunuyor. Buradaki kamera paketinin 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş lens, 2x zoomlu 12 megapiksel telefoto ve 5x optik zoomlu 8 megapiksel periskop telefoto şeklinde olması bekleniyor.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun kenarlarında güç ve ses butonları dışında gizemli bir tuş daha gözümüze çarpıyor. Bunun ne işe yaradığı şu an için bilinmiyor.

Son olarak telefon 80W hızlı şarj desteğine ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip 4.600mAh bataryaya sahip. Vivo henüz bir duyuru tarihi açıklamış değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu