Güncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

WeTransfer öldü yaşasın yeni kral Mozilla Firefox Send!


Bildiğiniz gibi mail ile dosya gönderimi 25MB ile sınırlı. Bunu belli bir noktaya kadar yükseltme imkanına sahipsiniz ama dosya boyutları 1GB’lara ulaştığında farklı bir şeye ihtiyacınız oluyor. Bizde teknoburada.net olarak genellikle WeTransfer ile büyük dosya gönderimi yapıyorduk ama şimdi yeni bir alternatif bize el sallıyor. Mozilla tarafından geliştirilen Firefox Send dosya paylaşma platformu WeTransfer‘den hem daha iyisini hem de daha güvenliklisini sunmasıyla öne çıkıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Firefox Send
Firefox Send

Firefox Send nedir? Firefox Send Nasıl kullanılır?

Öncelikle Firefox Send giriş sayfasına giriyorsunuz ve 1GB‘a kadar dosyayı giriş yapmadan gönderebiliyorsunuz. Giriş yaptığınızda ise bu dosya boyutu WeTransfer gibi 2GB değil 2,5GB oluyor. Bununla birlikte gönderdiğiniz dosyanın indirilme sayısını ve kullanım tarihini de ayarlayabiliyorsunuz. En önemlisi ise dosyayı gönderdiğiniz maillere dosyaya ulaşabilmeleri için bir güvenlik şifresi koyabilmeniz.

Yani siz muhasebeye bir fatura ilettiğinizde ve bunun şifresini ilgili kişiye telefon ile bildirdiğinizde BT’den ya da farklı bir kişi bu dosyanın indirme linkini görse de şifresini bilmediği için indirme yapmayacak. Bu da WeTransfer ile aralarındaki en büyük fark oluyor. Güvenlik tarafında daha fazlasını sunan ürün oldukça beğenimizi kazandı. Basit bir kayıt işleminden sonra 2,5GB dosya göndermek keyifli oluyor…

Bundan sonra kesinlikle ama kesinlikle bunu kullanacağımızdan emin olabilirsiniz…

Android Q birinci beta yayınlandı! Yeni Android sürümü neler getiriyor?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu