Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Android 12 Yeni Bir Telefonu İşaret Etti! Geliyor


Geçtiğimiz hafta Android 12’yi beta olarak Google Pixel serisine getiren Google, yeni güncelleme de Google Pixel 6 XL 5G  ipuçları da verdi.

Bu hafta yaptığımız haberlerde Android 12‘nin beta olarak Google Pixel telefonlara geldiğinden ve telefonların baştan aşağı değişerek yepyeni bir görünüme kavuştuğundan söz etmiştik. Android 11’den tamamen uzak bir kullanıcı arayüzünü karşımıza çıkaran güncelleme beraberinde kilit ekranı için devasa bir saati de getirmişti. Bildirim alanındaki yenilikler ile kullanıcıların bildirimleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yönetebilmesine de olanak veren güncelleme bugün yeni bir gelişme ile haberlerimize konu oldu. Sızıntılara göre yeni güncelleme yeni bir telefon olması beklenen Google Pixel 6 XL 5G hakkında ipuçları veriyor.

Her güncelleme de olduğu gibi Android 12 güncellemesi de önce Google Pixel telefonlar vasıtası ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Henüz beta sürecinde beğenileri toplamayı başaran güncelleme tam sürüm olarak ne zaman karşımıza çıkacak bilinmezken bazı tahminlere göre bu yaz içerisinde telefonlardaki yerini alması bekleniyor. Güncelleme geniş bir kitle tarafından kullanılmaya devam ederken bugün de yepyeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu sızıntılar Pixel telefon sahiplerinin epey ilgisini çekti.

"<yoastmark

Google Pixel 6 XL 5G Geliyor

Bu yıl içerisinde piyasaya çıkış yapması beklenen telefon serinin en iyi telefonu olarak adından söz ettirecek. Android 12 güncellemesi yüklü bir şekilde gelmesi beklenen telefon modeli daha önce de çeşitli sızıntılar ile ortaya çıkmıştı. Resmi olarak doğrulanmayan bu sızıntılar arasına yepyeni bir tane daha eklendi. Android 12 güncellemesinde de yeni telefona dair pekçok ipucu kullanıcılara sunuldu. Bu ipuçları önümüzdeki günlerde detaylanacak. Samsung’un One UI güncellemesine oldukça benzeyen Android 12, yeni telefonun da gelişini işaret ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu