Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 9i Özellikleriyle Orta Segment Telefonları Karıştıracak!

Çinli teknoloji devi, realme 9i cihazıyla bütçe dostu kullanıcılarına yenilik getirecek. İşte telefonun detayları karşınızda.

Geçtiğimiz vakitlerde realme 9i cihazımızın tasarım sızıntısını sizlere bildirmiştik. Aynı kaynak, akıllı telefonun neredeyse tüm özelliklerini paylaştı. Şirketin sunacağı yeni telefonun detaylarına gelin bir göz atalım.

realme 9i, Fiyat Performans Özellikleri ile Büyük Talep Görecek

Güvenilir kaynağa göre, realme 9i, Qualcomm Snapdragon 680 yonga setinden güç alacak. Bu çipimiz, 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile eşleştirilecek.

Ön tarafta, 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.6 inç FHD+ ekran bulunacak. Panel LCD olacağı için yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü mevcut olacak. Selfie kamerasının ise sol üst köşede bir delikli yapıdan oluşacağı da belli oldu.

Arka kamerası ise üçlü bir kurulum sunacak. Lensler arasında 50 Megapiksel ana sensör, 8 Megapiksel ikincil sensör ve 2 Megapiksel üçüncül sensör bulunuyor. Ön kamerası 16 Megapiksel gücünde olacak

realme 9i

Cihazın bağlantı noktalarında ise 3,5mm kulaklık jakı ve bir USB Type-C bağlantı noktası bulunacak. Son olarak telefon 33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile desteklenecek.

Çip detayını değerlendirirsek telefonun 4G bağlantısı ile sınırlı olacağını anlayabiliriz. Böylece akıllı telefonun fiyat performans özelliklerini taşıyacağını ve bütçe dostu olacağını anlıyoruz.

Uygun fiyatlı olması beklenen cihaz, Ocak 2022 tarihinde piyasaya çıkması bekleniyor ve realme için yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu