Akıllı TelefonAppleCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone ‘lar Pahalıydı Şimdi 15 Serisi ile Dahada Pahalı Olacak!

Artan dolar kuru ve enflasyonla iPhone fiyatları uçtu gitti. iPhone 15 serisi ile şimdiye kadarki en pahalı iPhone’a hazır olun.

Teknoloji dünyasının yakından takip ettiği iPhone 15 serisi yakında tanıtılacak. Neredeyse her gün haberleri dolaşan 15 serisi için en son çerçevesiz olacağı iddiası vardı. Hatta Apple’ın bu çerçevesiz iPhone arayışı için olası bir gecikme yaşayacağı ve telefonu geç tanıtılacağından bahsediliyordu.

Son gelişmelere göre şirket içinde işler yolunda gidiyor ve bir gecikme görünmüyor. Kullanıcılarına pek sürpriz yaşatmayan firmanın her yıl yapacakları tahmin ediliyor ve bu tahminler gerçek oluyor. iPhone 14 serisinde düz model ile Pro modeller arasındaki özellik ve görünüm farkını arttıran Apple, bu durum ile kullanıcıların kafasını karıştırdı ve iki farklı telefon üretmiş hissini kullanıcılarına verdi.

iphone-15-pro
iphone-15-pro

Bu durum değişecek ve yeni iPhone 15 serisi içerisindeki tüm modeller Dynamic Island ekran özelliği ile gelecek. Ekran tedariği için Samsung ve LG gibi rakipleriyle çalışıyor ve üretim sorunlarının giderildiğini belirtiyor.

LG ile ekran üretimi noktasında sorun yaşayan Apple, şirketin özellikle selfie kamerası ve Face ID için ekran üzerinde delikler oluşturamadığını belirtiyordu. Neyse ki sorun çözüldü.

iPhone 15 şarjı
iPhone 15 şarjı

Avrupa Birliği ile sorun yaşamamak için telefonlarında Lightning yerine USB-C bağlantı noktası kullanacak olan Apple maliyetinin yeni modellerde en az 100 dolar artacağı anlamına geliyor. Özetle yeni iPhone 15 Pro Max modeli ülkemizde 100 bin liranın üzerine çıkacak. Pahalıydı daha da pahalı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu