Genel

Xiaomi Redmi Note 6 ve Redmi Note 6 Pro geliyor!

Dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumuna yükselen ve borsada oldukça başarılı bir süreçten geçen Xiaomi amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi 8 ile büyük bir başarıya imza attı. Bu süreçte orta segment pazarında da başarıdan başarıya koşan Çinli üretici Xiaomi Redmi Note 5 ve Xiaomi Redmi Note 5 Pro ile kullanıcılarının beğenisini kazandı. Bizim de incelemesini yaptığımız Xiaomi Redmi Note 5 uzun süredir kullandığımız en başarılı orta segment telefonlardan birisi oldu. Bugün ise Redmi Note 6 ve Redmi Note 6 Pro ile ilgili ilk bilgiler geldi.

Redmi Not 6 Pro
Redmi Not 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 ve Redmi Note 6 Pro ayak sesleri!

Mobil pazarın sızdırmacılarından birisi olan Roland Quandt tarafından verilen ilk bilgilere göre yeni nesil Redmi Note serisi bir önceki seri gibi 32GB Hafıza 3GB RAM ve 64GB Hafıza 4GB RAM seçeneklerine sahip olacak. Telefonların renk seçeneklerini de paylaşan Quandt, Gold, Mavi ve Siyah renk seçeneklerinin bizlere sunulacağını açıkladı.

Daha başka bir bilgi şimdilik bulunmuyor ve yonga seti tarafında da ne olacağı belli değil ama telefonlarda çentik olabileceği ile igili de ilk bilgiler bizlerle paylaşıldı…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu