AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Serisi Fazlasıyla İddialı Görünüyor

Xiaomi Pad 6 serisine dair bazı bilgiler ortaya çıktı. 120Hz tarama hızına sahip ekranla donatılacak telefonlarda güçlü işlemciler olacak.

Xiaomi geçen yıl pad 5 serisiyle tablet pazarına yeniden hızlı bir giriş yaptı. Seride Xiaomi Pad 5, Xiaomi Pad 5 Pro ve Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 şeklinde üç model yer aldı. Gelen haberlere göre Xiaomi tablet serisinin devamı üzerinde çalışıyor. Xiaomi Pad 6 serisi ilk etapta iki modelden oluşacak ve bunlardan ikisinin teknik detayları büyük ölçüde netlik kazandı.

Xiaomi Pad 6 Serisi Başlıca Özellikleri

Xiaomiui sitesine göre Xiaomi Pad 6’ya Qualcomm Snapdragon 870 işlemci birimi güç verecek. Mobil dünyasının en çok tercih edilen işlemcilerinden birin olan Snapdragon 870 önceki nesil Xiaomi Pad 5 Pro’nun yanı sıra Oppo Pad, Vivo Pad ve Lenovo Legion Tab Y700 modellerine güç verdi. Öte yandan Pad 6’nın 120Hz tarama hızına sahip bir ekranla donatılması bekleniyor.

Xiaomi Pad 6

Gelelim Pro modeline. Bir önceki nesil Pro tablette Snapdragon 870 işlemcisine yer verildi. Kaynağın aktardıklarına göre Xiaomi Pad 6 Pro’ya Snapdragon 8+ Gen 1 güç verecek. Bir önceki modelle kıyaslandığında işlemci noktasında önemli bir yükseltmenin gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Xiaomi Pad 6 Pro Snapdragon 8+ Gen 1 ile birlikte mobil pazardaki en güçlü işlemcilerden biri olacaktır.

Yine aktarılana göre tablette 2880 x 1880 piksel çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip OLED ekran yer alacak. Tabletlerle ilgili şu ana kadar elde edilen bilgiler bu kadar. Tabletlerin yeni yılda tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu