Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Gaming Edition Amiral Gemisi Katili Olacak


Redmi’nin yeni canavarı Redmi K50 Gaming Edition hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bu canavar tam bir oyun delisi olacak.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin Şubat veya en geç Mart ayında karşımıza Redmi K50 ailesi ile çıkması bekleniyor. Bu serinin K50, K50 Pro ve K50 Pro Plus‘tan oluşacağı söyleniyordu. Ancak bugün Redmi K50 Gaming Edition modelinin de geleceği ortaya çıktı. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu model, işlemci tercihi ile şaşırtacak.

Redmi K50 Gaming Edition bomba gibi geliyor

Sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station, TENAA veritabanında ve diğer düzenleyicilerde görülen yeni telefonun özelliklerini yayınladı. Oyuncu odaklı olacak olan bu telefonda Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, 4.700 mAh pil ve 120W hızlı şarj desteği olacak. Ayrıca cihazın ekranın Victus Gorilla Glass ile korunacağı ve yüksek yenileme hızı desteğine sahip bir ekranla donatılacağı bildiriliyor.

K50 Gaming Edition, iki buharlaşma odası, güçlü bir titreşim motoru ve modern bir soğutma sistemi ile donatılacak. Ayrıca bu modelde JBL imzalı stereo hoparlörler de bulunacak. Telefon, kutusundan Android 12 tabanlı MIUI 13 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak.

144 Hz tazelemeye sahip OLED ekran ile geleceği söylenen telefon kamerası ile de dikkat çekecek. Telefonun arkasında 64 Megapiksel + 13 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel çözünürlüğünde kameranın yer alması bekleniyor. Ancak bazı kaynaklar ana lensin 108 Megapiksel olacağını söylüyor.

Redmi K50 Gaming Edition

İlk olarak ana vatanı olan Çin’de satışa sunulacak olan telefonun 599 dolar fiyat bandını aşmaması bekleniyor. Piyasanın en uygun fiyatlı amiral gemisi modeli olması beklenen bu canavarın ana seriden 1 ay sonra duyurulması bekleniyor. K50 serisinde MediaTek’in Dimensity serisi yongalarını tercih edecek olan Redmi, bu modele özel Snapdragon yonga kullanacak. Özel soğutma sistemleri sayesinde Snapdragon 8 Gen 1’in bu canavarda nasıl performans sergileyeceğini merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu