Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K40 Oyun Telefonu Canlı Görüntüleri Karşınızda!

Redmi K40 oyun telefonu için heyecan giderek artıyor. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak telefona dair resmi paylaşımlar başladı.

Şu sıralar bir oyuncu telefonu satın almak istiyorsanız Redmi K40 oyun telefonu için bir süre daha bekleyebilirsiniz. Redmi’nin 27 Nisan tarihinde resmileştireceği akıllı telefona dair paylaşımlar başladı. İlk olarak kasa yapısının ince ve kompakt oluşuna vurgu yapan şirket akabinde telefonun AnTuTu skorunu paylaştı.

Redmi K40 Oyun Telefonu Karşınızda!

6nm üretim sürecine sahip MediaTek Dimensity 1200 işlemcisiyle AnTuTu testinde 725 seviyesinde bir skora imza atan ve bu noktada sadece Asus Rog Phone 5’e geçilen telefon performansıyla göz dolduruyor. Şirketin telefon için yayınladığı yeni videoda, K40 oyun telefonunda tetikleyici butonlara vurgu yapılıyor. İstenildiği zaman gizlenen bu butonlar Redmi’nin açıklamasına göre 1.5 milyon tıklama sonrasında bile sorunsuz ve sağlam bir şekilde çalışmayı sürdürüyor.

Videodaki yakın çekimler sayesinde, çerçeve ve tetikleyici butonların metal olacağını görebiliyoruz. Arka panel ise kablosuz hızlı şarjı sağlayacağından camdan yapılmış gibi görünüyor.

Telefonun 310  $’dan başlayan fiyatlardan satışa sunulacağı iddia ediliyor ki bu gerçekleşirse telefonun satış rekoru kıracağı kesin. 6.67 inç büyüklüğünde ve 144Hz tarama hızına sahip Full HD + çözünürlüklü E4 AMOLED ekran, 67 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil, 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB dahili depolama ve üçlü arka kamera telefonda öne çıkan diğer özellikler olacaklar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu