Güncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Pad Pro Sızdırıldı, Çok İddialı

Redmi'nin yeni nesil tableti Redmi Pad Pro, orta segmentin en iddialı modellerinden biri olacak. Tabletin özellikleri belli oldu.

Xiaomi, bugün Çin’de yapılması planlanan etkinlikle birlikte Redmi Turbo 3 modelini görücüye çıkaracak. Marka etkinlikte bir de Redmi Pad Pro isimli bir tabletin duyurusunu gerçekleştirecek. Resmi duyuru öncesinde tabletin birçok özelliği belli oldu. Ayrıca tabletin basın görselleri sızdırılmış durumda. 

Redmi Pad Pro Teknik Özellikleri

Redmi Pad Pro, Xiaomi’nin ilgi çekici bir orta sınıf tableti olacak. Digital Chat Station’a göre cihaz, etkileyici 2,5K+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 12,1 inçlik LCD ekrana sahip olacak. Tabletin işlemci biriminde Snapdragon 7s Gen2 yer alacak. 

Tablet 3,5 mm kulaklık girişine, çift arka kameraya ve şık bir tasarıma sahip görünüyor. Kutudan Android 14 tabanlı HyperOS sürümüyle çıkacak olan cihaz ilerleyen haftalarda POCO markası altında küresel pazara açılacak. 

Öte yandan Redmi, tabletin açık defne mavisi, berrak ve göz alıcı, genç canlılık dolu, dumanlı yeşil, sakin ve zarif, temiz enerjik ve mizaç gösteren koyu gri, havalı ve şımarık renk seçenekleriyle geleceğini söyledi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu