Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 Resmen Ortaya Çıktı! Muhteşem olmuuş!!!!

OPPO’nun yepyeni amiral gemisi olacak olan Find X2, en net bilgiler ve görseller ile karşımızda. Bu cihaz bizlere neler sunacak? Ne zaman tanıtılacak?

2020 yılı, akıllı telefon üreticilerinin oldukça hızlı hamleleri ve mükemmel cihazları ile birlikte büyük bir rekabete ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung ve Xiaomi‘nin yeni amiral gemisi cihazlarını tanıtması ile karışan çarşıyı, OPPO daha karmaşık bir hale getirecek. Öyle ki bir süredir üzerinde çalıştığı Find X2 modelini, birçok iddia ile birlikte gündeme getirdiğimiz OPPO, bu cihazı çok yakın bir tarihte piyasaya sürecek. 6 Mart Cuma günü saat 12:30‘da canlı bir konferans ile birlikte yeni amiral gemisini bizlerle buluşturacak olan OPPO, gönderdiği “Basın Bülteni” ile bu cihaz hakkında en son ve en net bilgileri bizlerle paylaşmış bulunuyor.

Bugüne kadar tanıtılan tüm OPPO’lara kıyasla, OPPO’nun ürettiği en gelişmiş ekran teknolojisini üzerinde barındıracak olan Find X2 serisi; çözünürlük (3K), ekran yenileme hızı (120Hz), renk ve yüksek dinamik aralığı açısından OPPO’nun değil dünyanın en mükemmel telefonu olacak. Bunun yanı sıra muhteşem fotoğraflar çıkaracak olan OPPO Find X2, ekran tarafında olduğu gibi kamera tarafında da OPPO‘nun en iyisi olacak. Ayrıca Qualcomm‘un şuana kadar piyasaya sürdüğü en güncel ve en güçlü yonga seti olan Snapdragon 865‘in bulunduğu cihaz, 65W SuperVOOC kablolu hızlı şarj ve 30W Kablosuz VOOC hızlı şarj desteği ile birlikte harikalar yaratacak.

Bunların da yanı sıra bugüne kadar ki en iyi kameraya sahip OPPO cihazı olacağını söylediğimiz Find X2, 48 Megapiksel Ana, 12 Megapiksel ikinci ve 13 Megapiksel çözünürlüğünde üçüncü  kamera ile birlikte, ön tarafta 32 Megapiksel çözünürlüğüne sahip tekli bir ön kamera kurulumunu harika selfiler çekebilmeniz için ekranın sol tarafına gömmüş durumda. 5G ağ bağlantısını da destekleyecek olan OPPO Find X2 serisi, bu yılın en gözde cihazı olabilme potansiyeli ile birlikte, Infinity-O bir ekran tasarımı ile birlikte ilk Find X‘den çok daha farklı bir tasarıma sahip olacak.

Peki siz, bu cihazı nasıl yorumluyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu