Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 ilk kez böyle göründü! Yok canım bu olamaz!


OPPO severlerin merakla beklediği yeni nesil amiral gemisi OPPO Find X2 için geri sayım başladı. Bugün de bir görsel ortaya çıktı. Peki bu Find X2 olabilir mi?

Geçtiğimiz hafta OPPO CEO’su Weijian Zhou ile yaptığımız röportajda kendisine OPPO Find X2 ile ilgili sorular sorduk. Kendisi de bize telefonun geleceği ile ilgili bilgileri paylaştı ve “çok yakında” dedi. Peki bu ne anlama geliyor? Bu şu anlama geliyor, Find X2 ile Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğinde tanışacağız. Telefon ya resmi olarak tanıtılacak, ya da ön gösterim yapılacak.

Bugün ise telefona ait yeni bir görsel yayınlandı. Bu görsele baktığımzda telefonun Find X ile olan benzerliği gözlerden kaçmıyor. Ön tarafta yine kamera bulunmuyor. Birçok yayın Find X2 için önde Infinty-O kamera deliği kullanacak yorumları yapsa da biz buna hiç inanmadık ve böyle bir durumda tasarımın Find X‘in gerisine gideceğini söyledik.

Öncelikle çerçevelerin daha da inceldiğini görüyoruz. En büyük fark ise edge ekran ya da şelale ekranın kullanılmaması. Bildiğiniz üzere Find X, edge panel ile karşımıza çıkmıştı. Yeni nesil Find X2’nin edge panel ya da yeni nesil şelale ekran kullanmayacak olmasına şaşırdık ve bu yüzden bu görsele de biraz temkinli davranıyoruz.

Biz OPPO’nun şelela tasarımlı bir ekran ile yola devam edeceğini öngörüyoruz. Bu görsel ise diğer görseller gibi sahte diye düşünüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu