Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuSamsung

Galaxy S24 Serisi Çok Yakında Ortalığı Dağıtmaya Geliyor

Galaxy S24 serisi çok yakında ortalığı dağıtmaya geliyor. Samsung, yeni S serisi için duyuruları hazırlıyor.

Galaxy S24 serisi çok yakında ortalığı dağıtmaya geliyor. Samsung, yeni S serisi için duyuruları hazırlıyor. Samsung‘un Ocak ayı başında Galaxy S24 lansmanı için bir Unpacked etkinliği planladığı belirledi. Güney Kore’deki sektör uzmanlarına göre, yeni amiral gemileri “gelecek yılın başında” gelecek ve etkinlik, geçen seferki gibi, San Francisco’da gerçekleşecek.

Galaxy S24 Serisi beklenen önce gelebilir

Koreli kaynak, etkinliğin Apple’ın Cupertino’daki genel merkezinden arabayla bir saatlik uzaklıkta olacağına dikkat çekti. Galaxy S23 serisi de orada tanıtıldığı ve Samsung’un ABD’de büyük lansmanlara ev sahipliği yaptığı bir geçmişi olduğu için bu pek de sürpriz değil; Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4, New York’ta piyasaya sürüldü. Samsung, kendi ülkesini ve Seul’den sonra ikinci büyük şehir olan Busan’da gerçekleşebilecek Expo 2030 teklifini tanıtmak için Güney Kore’deki son Unpacked etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Etkinlikte S24 serisi akıllı telefonlardan oluşan üçlüyü görmeyi bekliyoruz: Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Gen 3 yonga setlerinin karışımı olan standart S24 ve S24+ ve yakın zamanda Geekbench’te tespit edilen, Qualcomm platformu tarafından özel olarak desteklenen S24 Ultra.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu