Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Bütçe Dostu Mütevazı Telefon Samsung Galaxy A11 Yolda…

Uygun fiyatlı telefon arayanların ilk tercihlerinden biri olan Samsung Galaxy A10’un ağabeyi Galaxy A11 yakında geliyor. Yine bütçe dostu olacak.

Samsung, A10 ve A10s ile giriş segmentinde yakaladığı başarıyı taçlandıracak olan Samsung Galaxy A11 olarak adlandırılan 2020 yılı için bir sonraki uygun fiyatlı akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Bildiğini üzere Galaxy A10 Android ekosisteminin en çok satan telefonu olurken  Galaxy A10s’in de 2019 yılı son çeyreğinin en çok satan telefonu olduğunu gördük.

Bu başarıyı da da ileri götürmek isteyen Güney Koreli üretici bir süredir üzerinde çalıştığı A11 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, önceki Samsung Galaxy A10 cihazının halefi olacak cihazın henüz teknik özellikleri kesinleşmiş değil. Anahtar özelliklerden sonra, başka bir sızıntı telefonun tasarımının tamamen olduğunu ortaya çıkardı. Sızıntı AndroidHeadlines‘ın izniyle geliyor. Samsung Galaxy A11‘in yanı sıra Galaxy A31 ve Galaxy A41 akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Görünen o ki; Infinty-O ekran yapısı Samsung’un en alt segment telefonuna bile geliyor. 2020 Yılı ile birlikte amiral gemisi Galaxy S10’da da en alt segment A11 serisinde de bu ekran yapısını göreceğiz gibi görünüyor.  6.4 inç IPS LCD ekrana sahip olacak telefonun arkasında tekli 13 megapiksel önde de 8 megapiksel kamera kullanılması bekleniyor. Pil tarafında ise 4.000 mAh pil gücüne sahip olacağız. Hafıza tarafında da 128GB  Hafıza kullanılacak. Bakalım bu kadar donanımın fiyat tarafında bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu