Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

LG Bu Hale Nasıl Geldi? İş Değişikliği Sebebiyle İndirim!!!

Akıllı telefon pazarında inovasyonun ilk adresiyken bugün kapanma noktasına geldi. Peki, LG Bu Hale Nasıl Geldi? Tarihsel Anlarım…

Akıllı telefon pazarında uzun süredir konuşulan şey gerçek oluyor gibi görünüyor. Zira geçtiğimiz günlerde LG bir açıklama yaparak “mobil pazardan çıkabiliriz” demişti. Bu noktadan sonra da LG’nin mobil tarafı satacağı konuşulmaya başlandı. Peki LG Bu Hale Nasıl Geldi? Mobil tarafı satma noktasına gelinmesini sağlayan sürecin sebebi neydi?

Biz yayın olarak LG ile oldukça yakın ilişkiler kurmuştuk. LG Türkiye Mobilden Sorumlu Yöneticisi Ufuk Gürsoy zamanında LG ürünlerini rahatlıkla inceleyebiliyorduk ama firmaya yaptığımız eleştiriler yüzünden marka bizimle olan iş ilişkisini Gürsoy sonrasında durdurdu. Biz ise bildiğimizi hep söyledik. LG gibi bir devin her anlamda yanlış yönetildiğini elimizden geldiğince dile getirdik. Bugünse LG mobil pazardan çekilebiliriz demeye başladı.

Bu gerçek olur mu bilemiyoruz. Zira finansçı bir dostumuz LG’nin bu açıklamaları için “ön talep topluyorlar” açıklamasını da yaptı. Yani LG aslına bakarsanız mobil tarafın ne kadar değer ettiğini de görmek isteyebilir. Yabancı kaynaklar LG’nin mobil tarafı ile Google’ın ciddi ciddi ilgilendiğini söylüyor. Yakın zamanda bir satış olur mu? Bunu zaman gösterecek.

Aşağıdaki videoda LG’nin son 8 yılını sizler için değerlendirdik. Neden bu hale gelindiğini ne bir şekilde ortaya koyduk. Koskoca markayı resme “hiç” ettiler. Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu