Güncel Teknoloji Haberleri

Meizu Watch Teknik Detayları Sızdırıldı!

Akıllı telefonlar kadar akıllı saatler de ilgi çekmeye devam ediyor. Meizu Watch adında yeni bir akıllı saatin detayları sızdırıldı.

2020 yılında satılan akıllı saatlerin yüzde 40’ı Apple Watch‘a aitti. Yani akıllı saat konusunda Apple şirketinin lider olduğu tartışmasız. Apple’dan sonra Samsung Watch akıllı saatler sektörde adından söz ettirirken şimdi de Meizu şirketi bu alana dahil oluyor. Meizu Watch adında yeni bir akıllı sat geliştiren şirket yeni saatinin detaylarını internete sızdırdı. Oldukça şık tasarıma sahip olacak olan akıllı saat, yüksek kaliteli kordonları ile kullanıcılara güvenli bir deneyim sunacak. Merakla beklenen saatin detayları hoş görünüyor. İşte Detaylar.

Aslında Meizu markası akıllı telefonları ile ünlü. Ülkemiz de pek de bilinmeyen şirket, özellikle Japonya gibi ülkeler de epey popüler bir nokta da yer alıyor. Şirket yeni bir akıllı saat geliştirdi.

Meizu Watch
Meizu Watch

Meizu Watch Göründü

Akıllı saatleri ile adından söz ettirmeye hazırlanan şirketin ilk saati oldukça şık bir tasarım ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İlk saatini hayata geçirmeye hazırlanan şirket bu saat ile bir yandan şık tasarımı karşımıza çıkaracak diğer yandan da yüksek performans sunacak. Çeşitli görüntüler ile karşımıza çıkan saat, her yönden kavisli bir ekran ve sağ tarafında da tek bir donanım düğmesine yer veriyor. Dikdörtgen bir kasaya sahip olan cihaz hangi sensörlere sahip olacak şuan bilinmezken, hoş bir kaplamaya da sahip olacağı biliniyor. Şirketin ilk akıllı saatinin özel işletim sistemi olan Flyme for Watch ile çalışması bekleniyor. Cihaz üçüncü taraf uygulamaları da indirmeye izin verecek. Ayrıca bir çok spor modunun yanı sıra kullanıcının sağlığını da izlemek için bir dizi işlev içerecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu