Güncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Alibaba Ford Otomobiller İçin İnsansız Deneme Sürüş Platformunu Tanıttı!


Dünyanı en büyük alışveriş platformlarından birisi olan Alibaba ile Ford geçtiğimiz yıl çok büyük bir anlaşmaya imza atarak ilginç bir ortaklığa başladılar. Bu noktada ilk ürün ise Alibaba’ya yakışır nitelikte oldu. Zira Alibaba Ford araçlar için sürüş deneyimi merkezi ile karşımıza çıktı. Bildiğiniz gibi bir araç ile deneme sürüşü yapmak istiyorsanız bunun için şirketten kayıt yaptırmanız gerekiyor. Bu noktada Alibaba‘nın oldukça ilginç bir yöntem ile karşımıza çıktığını görüyoruz.

Alibaba Ford Otomobiller için Ücretsiz Deneme Sürüşüne Başladı

Yapılan platformda bir çalışan bulunmuyor. Siz Alibaba uygulamasına giriyorsunuz ve deneme sürüşü yapmak istediğiniz Ford aracı belirtiyorsunuz. Daha sonra hangi saat aralığında aracı kullanacağınızı sistem size belirtiyor. Belli bir depozito (ufak bir meblağ) bırakarak aracı teslim alıyorsunuz. Alibaba üzerinden 700 krediden yukarı puanınız varsa bu deneme sürüşü için bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Yoksa ufak bir ücret ile araç testi yapabiliyorsunuz.

Bu tarz platformların ülkemizde de kullanılmaya başlanacağı günleri iple çekiyoruz. Zira bir test sürüşü için haftalar sonraya bile gün verilebiliyor…

https://www.teknoburada.net/galeriler/akilli-telefon-ile-en-iyi-resimler-cekmeknin-puf-noktalari/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu