Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeGündemMobirollerSamsung

Bu Samsung Modelleri Yeni Güncellemeyi Alacak

Güney Koreli Samsung, bazı modellere güncellemeyi sunacağını. Bu Galaxy modelleri Android 13 ile yakında tanışacak. İşte detaylar.

Güncelleme konusunda şeytanın bacağını kırmayı başaran Samsung, Android 13 güncellemesi için kolları sıvamış durumda. Bugün firmadan kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama geldi. One UI 5.0 arayüzüne sahip Android 13 güncellemesi bu Galaxy modellerine çok yakında gelecek.

Güney Koreli firmadan gelen açıklamalara göre; Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 3 ve Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 3 ve Z Flip 4, bu yıl One UI 5.0’ın son sürümünü alacak. Bu canavarlara ek olarak Samsung’un Galaxy A53 modeline de Android 13 sunacağını belirtelim. Peki neden Galaxy A53 bu listenin başında yer alıyor?

Samsung’un orta segment telefonu Galaxy A53 tüm dünyada büyük bir ilgi gördü. 4 yıl boyunca güncellemeleri alacak olan bu telefon kendine has bir kitle yaratmışken bunu elinin tersiyle itmek istemiyor. Yani anlayacağınız bir telefon çok satıyorsa firma buna güncelleme sunmak için elinden geleni yapıyor.

Samsung Galaxy S23+

Şimdilik firmadan güncellemelerin net çıkış tarihi verilmedi. 2022 bitmeden bu modellerin hangi ülkelerde Android 13 ile tanışacağı da bilinmiyor. Bakalım Türkiye’ye Android 13’ün gelmesi 2023 başı mı olacak yoksa 2022 yılı içerisinde Android 13’ü Galaxy modellerinde görecek miyiz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu