Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiTelevizyonXiaomi

Xiaomi TV satışları patladı! Peki Xiaomi TV Türkiye pazarına gelecek mi?


Xiaomi bugün itibariyle dokuzuncu yaşını kutluyor ve bu bağlamda Çinli üretici sadece Çin’e özel bazı indirim kampanyaları yapmaya başladı. “Power Sales Festival” adı verilen Güçlü Satış Festivali kapsamında Xiaomi TV fiyatlarında inanılmaz indirimler yapılmaya başlandı. Bugün Çin pazarındaki akıllı TV satışlarının %40’na hakim olan Xiaomi‘nin TV tarafındaki başarısı sadece Çin ile sınırlı kalacak gibi görünüyor. Xiaomi, 65 inç boyutundaki en dikkat çekici modeli olan Xiaomi TV 4A 2999 yuan yani 447 dolar seviyesinde satılırken 55 inçlik model 298 dolar, 49 inçlik model ise 223 dolardan satılmaya başladı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi TV Türkiye pazarına gelecek mi?

Bu rakamlar ile ülkemizdeki rakamları karşılaştırdığınızda arada uçurumların olduğunu gören Türk kullanıcıların Xiaomi‘nin TV’lerini heyecanla beklediklerini biliyoruz ama daha çok bekleyeceksiniz zira Xiaomi‘nin yeni nesil TV’lerinin Çin’e özel olduğunu belirtelim. Global pazarda akıllı TV özelliklerinin bir çoğunun kullanılamadığını belirtelim. Zaten stok sorunları yaşayan Xiaomi‘nin global TV pazarına girmesi, bu TV’lere servis ve garanti sürecine başlaması, parça teminatı vs gibi birçok sebepten dolayı Xiaomi TV‘leri ülkemizde görmemiz yakın zamanda mümkün değil…

Xiaomi Redmi Note 7 fiyat bilmecesi! Fiyatlar bir garip!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu