Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 resmi görüntüsü sızdırıldı


Mobil dünyasının merakla beklediği akıllı telefonlardan Galaxy Note 8 resmi görüntüsü ile karşımızda. Ağustos ayı içerisinde tanıtılması beklenen Note 8’in afişi ünlü sızıntı sitesi slashleaks.com tarafından yayınlandı.

Galaxy Note 8 önden Galaxy S8 serisi modellere benzerken, ekranın köşelerde daha oval ve alt-üst çerçevelerin daha ince olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Görünüm noktasındaki asıl fark telefonun arka bölümünde karşımıza çıkıyor.

Galaxy Note 8 resmi görüntüsü ortaya çıktı

Galaxy Note 8 beklendiği gibi çift arka kameraya sahip olacak. LED flaş ve nabız ölçer dikey şeklinde konumlandırılan kameraların üstünde yer alırken, parmak izi sensörü ise bu defa kameraların altına yerleştirilmiş. Galaxy S8 serisi modellerde kamera yanında yer alan parmak izi sensörü konumu nedeniyle büyük eleştiri almıştı.

Galaxy Note 8 resmi görüntüsü
Galaxy Note 8 resmi görüntüsü

6.3 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Infinity Super AMOLED ekran, Snapdragon 835 / Exynos 8895 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB / 128 GB depolama, 12 megapiksel çift arka kamera, 3.200 mAh büyüklüğünde pil, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi, stereo hoparlör ve gelişmiş bir S-Pen kalem Galaxy Note 8’de öne çıkan özellikler olacak. Telefonun Avrupa’da 999 € fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

WhatsApp Android desteği hangi tarihe kadar sürecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu