Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 12 Yeni Telefon Hazırlıyor! Aralarında Xiaomi 12 Lite da Var


Xiaomi cephesinde alt markalar da dahil 12 yeni telefon hazırlanıyor. Bunlar arasında Türkiye’de de satılacak Xiaomi 12 Lite modeli var.

Akıllı telefon dünyasında liderliğe koşar adım giden Xiaomi, yıl içerisinde hem kendi hem de POCO ve Redmi markaları altında sayısız telefon duyuruyor. Yen bir rapora göre Xiaomi şimdi 12 yeni telefon hazırlığında. Rusya’da önemli bir belgelendirme kuruluşu olan EEC’de aralarında Xiaomi 12 Lite, POCO F4 Pro ve POCO F4 Pro Plus’ın yer aldığı on iki telefon hazırlanıyor. Gelen bilgiler sözü edilen tüm bu telefonların küresel çapta satışa sunulacak.

Sertifika sürecinde görünen tüm bu telefonlar yılın ikinci çeyreğinde tanıtılacak. Dolayısıyla mart-mayıs dönemi Xiaomi açısında epey bir hareketli geçecek.

POCO F4 modelleri, şubat ayı içerisinde tanıtılması beklenen Redmi K50 serisinin küresel versiyonları olacak. POCO F4, Redmi K50’nin, POCO F4 Pro Plus ise muhtemelen Redmi K50 Pro Plus ile aynı modeller olacak.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Öte yandan Xiaomi, 2021 yılı bitmeden Xiaomi 12 serisini duyurdu. Seride Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’nun yanında bir de Xiaomi 12x’i duyurdu. Çinli şirket şimdi de Xiaomi 12 Lite modelini hazırlıyor. Ailenin en uygun fiyatlı seçeneği olacak Xiaomi 12 Lite’ın teknik özellikleri henüz bilinmezken, orta üst segmentte konumlandırılacağını söyleyebiliriz. Telefondaki muhtemelen Full HD+ AMOLED ekran, Snapdragon 780G işlemci ve 50 megapiksel üçlü kamera göreceğiz.

Yine iddia edilen bu iki telefon arasında POCO X4, POCO X4 NFC ve Redmi Note 11 serisinin küresel versiyonları yer alacak. Telefonlar hakkında bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu