Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Watch 4 Tanıtıldı, Değişim Başlasın

Honor'un tasarım değişikliğine gittiği yeni nesil saati Honor Watch 4 görücüye çıktı. e-SIM destekli saat 10 gün pil süresi sunuyor.

Son günlerde kimi sızıntılara konu olan Honor Watch 4 akıllı saat tanıtıldı. 10 günlük pil süresi, eSIM desteği, su geçirmezlik, kalp atış hızı ve SpO2 izleme, GPS, NFC ve üç çekirdekli işlemciye sahip olan Honor akıllı saat tüm bunları sadece 140 $ fiyat karşılığında sunuyor.

Honor, Çin’de gerçekleştirdiği etkinlikte Magic V2 katlanabilir telefonla birlikte Honor Watch 4 akıllı saatini de duyurdu. Akıllı saat, işletim sisteminden bağımsız olarak altında bulunduğu yüke bağlı olarak çekirdekleri açıp kapatan üç çekirdekli bir işlemciye sahip.

Örneğin, saat Bluetooth aracılığıyla bir akıllı telefon ile eşleştirilmişse ve ekran açık değilse, yalnızca bir çekirdek çalışıyor. Ekran etkinleştirildiğinde, ikinci çekirdek devreye giriyor. Yani yük ne kadar büyükse o kadar çok çekirdek devreye giriyor ve yük minimum olduğunda sadece bir çekirdek kullanılıyor. Bunların hepsi saatin daha iyi bir pil yönetimi sunması adına sağlanıyor.

Watch 4, maksimum 10 gün kullanım süresi sunuyor. Ancak e-SIM etkinleştirildiğinde bu süre 3-4 gün seviyesine düşüyor. Akıllı saatte 1.75 inç büyüklüğünde ve 450 x 390 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekran yer alıyor. Daha önceki Honor saatlerin aksine bu modelde karesel formda bir yapı benimseniyor.

Saat, 97 eğitim modunu desteklemekte, bir dizi sınıf için gelişmiş istatistikler tutabilir ve önerilerde bulunabilmekte. Su koruması 50 metreye kadar olan saatte ayrıca ayrıca uydu navigasyonu desteği mevcut.

Honor Watch4, kalp atış hızını ve SpO2’yi izleyebilir, stres seviyelerini, uyku kalitesini ve adet döngüsünü izleyebilir. Temassız ödeme için NFC’nin yer verildiği akıllı saat 18 Temmuz tarihinde 140 $ fiyatıyla raflarda olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu