Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 7’nin Kamerası Çok Ama Çok Kötü Olacak!

Google’ın önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi için kötü haber geldi. Google Pixel 7’nin kamerası ilk ona bile giremeyecek.

Pixel 5 serisi ile orta segmente odaklanan Google, geçtiğimiz ay tanıttığı Pixel 6 ile tekrar amiral gemisi segmentindeki yarışa ortak olmayı başarmıştı. Kamerası ile dikkatleri üzerine çeken bu modelden sonra gözler Pixel 7’ye çevrilmişti. Ancak bugün gelen bilgilere göre Google Pixel 7’nin kamerası beklentilerin çok ama çok altında olacak.

9to5Google’a göre Google, gelecek yıl yeni bir amiral gemisi telefon piyasaya sürecek ve bu da yakın zamanda piyasaya sürülen Pixel 6 Pro’dan daha zayıf kameralara sahip olacak.

Bu, arama devinin katlanabilir ekrana sahip ilk akıllı telefonu olacak. Cihaza Pipit kod adı verilecek. Bu kod adı Google Kamera uygulamasının en son beta sürümünde ortaya çıkmıştı. Yeni katlanabilir telefon Google Pixel 5 ile aynı görüntü sensörlerine sahip olacak. Ana sensör 12.2 megapiksel Sony IMX363 olacak. Ayrıca kod satırları, cihaz katlandığında ana kameranın kullanılabileceğini gösteriyor.

Google Pixel 6 Pro, yakın zamanda DxOMark tarafından en iyi altıncı kameralı telefon olarak derecelendirildi . Pixel 6 ve Pixel 6 Pro, ana kamera bloğu arka panelin yüzeyinden biraz çıkıntı yapan 50MP ana kameraya sahip. Google uzun süredir ilk katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalışıyor ve Samsung’un katlanabilir telefonlarının başarısının ardından arama devi artık bu tür cihazlara olan talepten şüphe duymuyor.

Pixel 7

Katlanabilir Google Pixel’in Pixel 7 mi yoksa Fold olarak mı isimlendirileceği şimdilik bilinmiyor. Risk almak istemeyecek olan Google, önümüzdeki yıl tek bir telefon da tanıtabilir. Şimdilik bu konu hakkında konuşmak için erken. Bu yüzden bir süre daha beklemekte fayda var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu