Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 ne zaman tanıtılacak? Tarih kesinleşti!

Herkesin merakla beklediği OPPO Find X2 için basın davetiyeleri gelmeye başladı. Peki OPPO’nun yeni mucizesi ne zaman tanıtılacak?

Korona virüsü tehdidi altında yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliğine gidip gitmeme kararsızlığı altında ciddi anlamda bir soru işareti yaşarken az önce OPPO Find X2 basın lansman davetiyesi karşımıza çıktı. Telefonun bize ne sunacağını henüz bilemiyoruz ama ortaya çıkan bilgilere göre donanım tarafında OPPO‘nun büyük bir inovasyon ortaya koyacağını söylüyor.

Zira görsellere baktığımızda OPPO‘nun Reno 3 serisinde olduğu gibi ekran deliği olan bir çentik kullanacağını görüyoruz. Bu da bizim gibi Find X kullanıcılarını oldukça eğlendirecek gibi görünüyor. Find 7 ile Find X arasında 4 yıl varken Find X ile Find X2 arasında da 2 yıllık bir süre var. Peki Find X2 bize ne verecek?

Bu sorunun cevabını 22 Şubat tarihinde İspanya saati ile öğlen 14:00‘da Türkiye saati ile de 16:00‘da öğreneceğiz. Snapdragon 865 yonga seti, 12GB RAM (bazı kayaklar 16GB RAM diyor) UFS 3.1 arayüz ve en az 65W şarj desteği (bazı kaynaklar 85W güce işaret ediyor) ile gelecek olan yeni nesil Find serisinin arka kamera yapısının ise OnePlus Concept One serisinde olduğu gibi kullanılmadığı zaman görünmeyeceği de gelen bilgiler arasında.

Bakalım OPPO bize nasıl bir telefon tanıtacak? Ve bu telefonun fiyatı ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu