Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

realme Watch S özellikleri şekillenmeye başladı!


Kısa süre önce tanıtılan realme Watch modelinden sonra biraz daha uygun fiyatlı olan realme Watch S özellikleri belli olmaya başladı.

realme Mayıs ayında duyurduğu realme Watch modelinin ardından bu ayın başlarında, Watch S Pro‘yu 2020’nin 4. çeyreğinde dairesel bir AMOLED ekranla piyasaya süreceğini duyurdu. Şimdilerde ise FCC(Federal İletişim Komisyonu) sertifikasına sahip bir spor model olan RMA207 numaralı modelin Pro olmayan bir versiyonu da görüldü. realme Watch S özellikleri bu FCC listesinde görüldü.

FCC listesi, akıllı saatin 390 mAh pile sahip olacağını ve IP68 sertifikası ile geleceğini doğrulayan realme Watch S şablonunu içeriyor. Arka tarafta, şarj konektörleriyle birleştirilmiş kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri de var. Ancak bunların yerleşimi Pro modelinde gördüğümüzden farklı. Watch S Pro gibi Watch S modelinin de sağ tarafında iki düğme var.

FCC’ye ek olarak realme Watch S, Malezya’da SIRIM ve Rusya’da EEC tarafından da onaylandı, bu nedenle akıllı saatin Ekim ayında resmi hale gelmesini bekliyoruz. Watch S‘nin geri kalan teknik özellikleri şu anda hala bir gizem, ancak Pro sürümü hakkında oldukça fazla şey biliyoruz.

Model kodu RMA186 taşıyan realme Watch S Pro, 454×454 piksellik 1.39″AMOLED ekrana sahip olacak ve 420 mAh pile sahip olacak. Kayışlarla birlikte 63.5 gram ağırlığında olacak ve konumlandırma için GPS ve GLONASS desteği ile birlikte gelecek.

Watch S Pro, bir SpO2 sensörü ve bir kalp atış hızı sensörü ile birlikte gelecek ve ayrıca otomatik parlaklık ayarı için bir ortam ışığı sensörü de olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu