Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE’nin Daha İyi İşlemcili Versiyonu Geliyor

Merakla beklediğimiz Galaxy S23 FE modelinde iki işlemciye yer verecek. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili versiyon ortaya çıktı.

Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisinin Fan Edition sürümünü piyasaya sürmek için epey bir gecikti. Fan Edition serisi son model 2021’in sonunda çıkış yaptı. Galaxy S22 FE’yi es geçen markanın S23 FE modelini ise bu yılın sonuna doğru duyurması bekleniyor. S23 FE şu ana kadar birçok sızıntı ve resmi belgelendirmeye konu oldu. Telefon on olarak Geekbench kriter testinde karşımıza çıkıyor.

S23 FE daha önce SM-S711B model numarasıyla Geekbench’te zaten ortaya çıktı . Telefon şimdi, kıyaslama platformunda farklı bir model numarası ve farklı bir işlemciyle listeleniyor.

SM-S711U1 model numaralı yeni versiyonun işlemci ve anakart özelliklerine bakılırsa bu modele Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti güç verecek. Yeni listede ayrıca telefonda 8GB RAM ve Android 13 işletim sisteminin yer alacağı görülüyor. Bu model ayrıca Geekbench’in tek çekirdekli ve çok çekirdekli test sonuçlarında sırasıyla 1.549 ve 3.718 puan alıyor.

Son gelişmeyle birlikte Galaxy S23 FE’nin iki farklı sürümünün olacağını söylemek mümkün. Türkiye ve Avrupa’daki birçok ülkede telefonun Exynos 2200 işlemcili versiyonu satışa sunulacak. Amerika’daki versiyonda ise muhtemelen Snapdragon 8+ Gen 1 olacak.

Öte yandan Galaxy S23 FE modelinin duyurusu yıl sonunu bulursa telefon Android 14 sürümüyle çıkış yapabilir. Telefondaki bir diğer önemli gelişmenin kamera biriminde gerçekleşmesi bekleniyor. Daha 12 megapiksel ana kameraya sahip olan seride bu defa 50 megapiksel ana kamera kullanılacak. Bu kamera Galaxy S22’de ana kamera ile aynı olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu