Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi K30 Kamerasıyla Göz Dolduracak…

Nam-ı diğer Mi10T, kamera sensörü sayesinde beklenenden daha iyi bir performans sunuyor. Sony Exymor IMX686 ile geliyor.

Redmi K30 her ne kadar Redmi Note 8 Pro ile benzer özelliklere sahip olan dört arka kameraya sahip olsa da, Note 8 Pro‘dan çok önemli bir farkla ayrılıyor. Samsung ISOCELL yerine Sony Exmor sensör kullandığı için çok daha iyi bir performans sunacağı belli. K30 Pro modelinin 64MP ana kameranın hakkını verdiği, inceleme videolarında görülüyor.

"<yoastmark

Arka tasarımıyla göz dolduran telefonun 5G modeli büyük olasılıkla ülkemize gelmeyecek. Önden bakıldığında ise ekrana gömülü çift kamerasıyla Samsung Galaxy S10 Plus‘a benzediği görülüyor. Mi 9T de f/p ürünü olarak çok beğenilmişti.

"<yoastmark

Öte yandan K30‘un  Pro versiyonu için Çin‘den güvenilir bir kaynak Weibo profilinde, kameraların dikey kurulumunun sürdürüleceğini, ancak gerçek lenslerin ve sensörlerin konumlarını değiştireceğini söyledi. Bu, iç yapıda çok az fark olacağı anlamına geliyor.  K30 Pro‘nun normal Redmi K30‘dan neredeyse ayırt edilemeyecek boyutta biraz daha güçlü bir telefon olmasını bekliyoruz. 5G modeli Qualcomm Snapdragon 865 ve 8GB RAM‘e sahip olması da hayret ve hayranlık uyandırıcı.

Redmi K30 ise 6GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 730G ile gelecek. 4.500 mAh batarya kapasitesi ve 27W hızlı şarj desteği ile amiral gemileriyle yarışır düzeyde bir telefon olacak. Ülkemizde satılması beklenen model de bu olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu