Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto Razr 2022 Kendini Bir Kez Daha Gösterdi

Motorola’nın yeni telefonu Moto Razr 2022 kendini bir kez daha gösterdi. Motorola bu sefer rakiplerine ciddi bir göz dağı verecek.

Katlanabilir telefon furyası tam gaz devam ediyor. Samsung ve Huawei’den sonra bu alana dahil olan isimlerden olan Motorola, şu sıralar yeni canavarı Moto Razr 2022 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Motorola, önümüzdeki ay Razr 2022 ve Edge 30 Pro’yu göreceğimiz bir lansman düzenleyecek. Bugüne kadar farklı açılardan gördüğümüz katlanabilir telefon bugün bir kez daha resmi olarak gösterildi.

Weibo’da yayınlanan görüntü, kapağın çoğunu kaplayan büyük bir dikdörtgen ekran ortaya koyuyor. Telefonun ön yüzünde ayrıca ikili kamera kurulumu ve LED flaşın yer alacağı da açıkça görünüyor. Weibo’daki gönderi, dış ekranın muhtemelen işlevsellik açısından iç katlanabilir panelle eşit olabileceğini ima ediyor. Açıkçası bu ikinci ekran pek çok görev için en uygun çözüm olmayacak. Ancak birçok temel şey için gayet iyi olacak.

Moto Razr 2022’nin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olduğu onaylandı. Bu yonga seti sayesinde yeni Razr’ın en güçlü katlanabilir telefon unvanını eline alması bekleniyor. RAM tarafında Motorola’nın 12 GB RAM’i kullanması bekleniyor. Şimdilik kameraların çözünürlüğü hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Moto Razr 2022
Moto Razr 2022’nin görselleri yayınlandı

Fiyat açısından ise Motorola’nın 1500 dolar bandını aşmayacağı da söyleniyor. Türkiye pazarına gelmeyecek olan bu model önümüzdeki ay tanıtılıp belli başlı ülkelerde direkt olarak satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu