Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 12 Serisi Şimdiden Sızdırıldı! Daha Neler


Redmi Note 11T serisinin üzerinden daha bir ay geçmeden Redmi Note 12 serisi konuşulmaya başlandı. Serinin bazı özellikler şimdiden sızdırıldı.

Redmi, yılda iki defa Note serisi telefon tanıtım stratejini sürdüreceğe benziyor. Redmi Note 11T serisinin tanıtılmasının üzerinden daha bir ay geçmemişken, şimdiden Redmi Note 12 serisi konuşulmaya başlandı. Telefon serisine dair ilk bilgiler, mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station adlı hesaptan geldi.

Redmi Note 12 Serisi Ekim Ayında Tanıtılacak

Note 11 serisi geçen yıl ekim ayında tanıtılırken, Redmi Note 12’nin de yine bu yıl ekim ayında tanıtılması muhtemel görünüyor. Kaynağa göre Note 12 serisi daha dengeli bir kullanıcı deneyimi sağlayacak. Seride ulaşılan ilk telefonun düz bir ekrana ve bu ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir ön kameraya sahip olduğu bildiriliyor. Kaynak ekranın boyutundan söz etmese de, yüksek yenileme hızına sahi ocağını bildiriyor.

Note 12 serisinin arkasında üç kamera yer alacak. Ana kameraya 50 megapiksellik bir sensör atanacak. Lenslerin dizilişi Note 11T serisiyle neredeyse aynı görünüyor. Kamera modülünde yatay bir LED flaş dikkat çekecek.

Note 12 serisinde farklı kategorilerde çok sayıda telefon yer alacaktır. Serinin tepe modelinin bir kez daha Pro+ takısını alması bekleniyor. Bu model 120 watt hızlı şarj desteği, 120Hz ekran yenileme hızı ve 50 megapiksel gelişmiş bir ana kameraya sahip olacaktır. Seride Note 12, Note 12 Pro, Note 12 Pro+ ve Note 10S şeklinde en az dört modelin yer alması beklenebilir.

Xiaomi 12 Ultra Hızlı Şarj Özelliği Belli Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu