Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone 2a Temel Özellikleriyle Karşınızda

Nothing markasının üzerinde çalıştığı orta segment telefon Nothing Phone 2a gündemden düşmüyor. Önemli detaylar açığa çıkmış durumda.

Nothing‘in bir sonraki akıllı telefonu Nothing Phone 2a son raporlara bakılırsa 27 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024’te tanıtılacak. Lansmandan çok önce Smartprix, Phone (2a) modelinin ekran ve kamera özelliklerini ve duvar kağıtlarını sızdıran bir rapor yayınladı. İşte cihazla ilgili tüm yeni detaylar…

Nothing Phone 2a Özellikleri ve Fiyatı

Yayın, Tipper Kamila ile işbirliği yaparak Nothing Phone’un (2a) 6,7 ​​inçlik bir ekranla geleceğini ortaya çıkardı. Çinli Visionox ve BOE tarafından sağlanan, ekran 1080 x 2412 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan bir OLED paneli olacak.

Sızıntı ayrıca, Nothing Phone’un (2a) Moto G84 5G’de de mevcut olan 50 megapiksellik Samsung S5KGN9 ana kamerayla geleceğini belirtiyor. Buna bir de Samsung S5KJN1 ultra geniş lens eşlik edecek. Cihaz, selfie’ler içinse Sony IMX615 32 megapiksel ön kamerayla donatılacak. Diğer raporlara göre çift kamera sistemi, yuvarlak bir kamera modülü içerisinde yatay olarak düzenlenecek.

Cihaz siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek. Ayrıca önceki raporlara göre Nothing Phone (2a) MediaTek Dimensity 7200 yonga setinden güç alacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak modelde Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5 tabanlı Android 14 kullanıcı arayüzü bekleniyor. Sızdırılan görsele bakılırsa telefonun arka tarafında yeniden tasarlanmış 3 parçalı bir Glyph arayüzü bulunacak. Son olarak telefonun küresel pazarda fiyatının 400 $ olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu