Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün Sızan Fiyatı Sizi Heyecanlandıracak

Önümüzdeki ay tanıtılacak Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün merak edilen fiyatları sızdı. Fiyatlar beklendiği gibi %20 daha düşük olacak.

Samsung başta olmak üzere diğer üreticilerin piyasaya sürdüğü katlanabilir telefonların hepsi hala çok yüksek fiyatlardan satışa sunulmakta. Bu özel telefonlarda kullanılan pahalı malzemeler ve üretim sürecinin zorluğu fiyatların düşmesindeki en büyük engel olarak gösteriliyor. Yine fiyatların yüksek olması katlanabilir telefonların yaygın şekilde satılmasını zorlaştırıyor. Fakat Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ile bu engeli bir nebze olsun aşmak istiyor. Önümüzdeki ay tanıtılacak akıllı telefonların fiyatları sızdı ve fiyatlar öncül modellerle kıyaslandığında %20 daha ucuz görünüyor.

Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 Fiyatları Ortaya Çıktı

Telefonların Güney Kore fiyatları sızdırılmış durumda. Z Fold 3 ülkede 1.655 $ – 1,741 $ aralığında satışa sunulacak. Söz konusu Galaxy Z Flip 3 olduğunda ise fiyat 1.045 $ ila 1.110 $ arasında olacak. Bu fiyatlar göz önüne alındığında Z Fold 3, Z Fold 2ye kıyasla %17 daha ucuz, Z Flip 3 ise Z Flip’e kıyasla %27 daha ucuz olacak. Samsung ayrıca katlanabilir telefonların satışlarını artırmak adına takas planları da hazırlıyor.

Katlanabilir akıllı telefonların fiyatları tabii ki ülkeye göre farklılık gösterecektir. Türkiye özelinde konuşacak olursak; Galaxy Z Fold 2 şu an en ucuz 16.000 TL’den satılmakta. GalaxZ Fold 3 modelinde fiyat her ne kadar daha düşük görünse de ülkemizdeki döviz gerçeğini unutmamak gerekiyor. Z Fold 3’ün Türkiye’de 20.000 TL’nin altında fiyatlandırılacağına pek ihtimal vermiyoruz.

Galaxy Z Flip 3 Lite
Galaxy Z Flip 3 Lite
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu