Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P30 Pro tasarımı netlik kazanıyor! İşte son görüntü

Huawei bu yıl mart ayında P20 ve P20 Pro’nun duyurusunu gerçekleştirdi. Mate 20 serisi yakın zamanda tanıtılmasına karşın dikkatler bir anda P30 modellere çevrildi. Son dönemde yaşanan gelişmelerin bu gündemi oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Huawei P30 Pro modeline ilişkin ilk olarak kılıf görüntüleri sızdırıldı. Daha sonra ünlü bir tasarımcıdan gelen render görüntüleri, şimdi ise telefonun panel görüntüleri gün yüzüne çıktı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Sızan yeni görüntüler P30 Pro’da sadece ön kamera sensörünü içerisine alan bir çentiğin yer alacağını gösteriyor. Mate 20 Pro’daki kavisli olacak ekranın boyutu şu an için bilinmiyor, fakat en az 6.3 inç büyüklüğünde olacaktır.

Essential Phone’da karşımıza çıkan bu çentik, gelişmiş bir 3D yüz tanıma sensörü için yeterli bir alan değil. Mate 20 Pro’da 3D yüz tanıma özelliğini kullanan Huawei’in P30 Pro’da nasıl bir strateji izleyeceğini şu an bilmiyoruz. Parmak izi tarayıcısı tabii ki ekrana gömülü olacak. Mart 2019’da tanıtılması beklenen P30 serisi hakkında gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

 

https://www.teknoburada.net/2018/12/14/flexpai-dunyanin-satisa-sunulan-ilk-katlanabilir-telefonu-oldu-ozellikler-inanilmaz/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu