Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiTeknoloji

Honor Yapay Zeka ile ilgili öyle birşey tanıtacak ki…

Huawei’nin alt markası olarak karşımıza çıkan ve son yıllarda sessizliğini teknolojik gelişmelere bırakan Honor markası GPU Turbo güncellemesi ile tüm gözlerin üzerine çevrilmesini sağladı. GPU Turbo güncellemesi ile birlikte telefondaki GPU performansı %60 oranında artarken enerji verimliliği tarafında da %40’lık bir tasarruf sağlanıyordu. Bugün ortaya çıkan bilgiler ve duyuruya göreyse Honor Yapay Zeka tarafında da bir güncelleme ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Honor Yapay Zeka güncellemesi ile ne sunacak?

Bildiğiniz üzere telefonlardaki yapay zeka denen özellik sadece kameranın köpek mi çiçek mi? Ya da yemek mi yoksa gün batımı mı? Gibi detayların tercihini bize sunabiliyor. Bu yapılacak güncelleme ile birlikte arayüz tarafında da bir yapay zeka ve makine öğrenme teknolojisi tarafında bir gelişim ortaya koyacağını düşünüyoruz.

Honor’un kurucusu ve Honor Onursal Başkanı George Zhao kişisel Weibo adresinde yaptığı açıklama ile yeni güncelleme ile ilgili “İnsanlar’dan 1 saniye daha hızlı” etiketi ile karşımıza çıktı. Bunun ne demek olduğunu ise pazartesi günü hep birlikte göreceğiz. Bakalım Huawei ve Honor bize neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu