Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Motorola Razr 2019 yeniden göründü! Efsane geri dönüyor

Merakla beklenen katlanabilir ekranlı Motorola RAZR 2019 bugün gerçek dünyada görüntülendi ve bazı detayları da böylece kesinleşti…

Motorola önce Google tarafından satın alında ve patent tarafında içi boşaltıldıktan sonra da şirket Lenovo‘ya devredildi. Lenovo ise oldukça doğru bir strateji ile Motorola‘yı yönetiyor. Bir Çin şirketi değil de halen bir Amerikan şirketi gibi gösterilen Motorola yoluna hız kesmeden devam ediyor. Son dönemde sessiz bir süreç geçirse de Motorola için bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik gibi görünüyor. Zire bir süredir bahsettiğimiz Motorola RAZR 2019 bugün gerçek dünyada görüntülendi.

Katlanabilir ekranlı telefonlara en iyi çözümü sunan Motorola bu noktada Samsung ve Huawei‘den de daha iyi bir tasarımı bizlere sunuyor. Katlanabilir ekranlı telefonların bugün 2.400 dolar seviyesinden satılıyor. Görünen o ki Motorola bu durumu değiştirecek yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunu 1.400 dolar seviyesinden satışa sunacak. Motorola‘nın yeni telefonunda Snapdragon 730G yonga seti kullanılması bekleniyor ama bu da telefonun 5G desteği olmaması anlamına geliyor. Bu da bizce telefonun geniş pazarlara ulaşamamasının en büyük sebebi olacak.

Fotoğrafa dikkatli baktığınızda alt taraftaki çerçevede bir parmak izi okuma sensörü görüyoruz. En önemli detaylardan birisi de alt tarafta sadece Type-C bağlantı noktasının olması. Anlaşılan o ki; 3,5mm kulaklık girişi telefonda bulunmayacak ve ses Type-C ile aktarılacak.

Merakla bekliyoruz..

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu