Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi CEO’su Xiaomi 12 Ultra Kullanıyor!


Xiaomi’nin Leica imzalı lenslere sahip telefonu Xiaomi 12 Ultra için geri sayım başladı. CEO şimdiden telefonu kullanmaya başlamış.

Xiaomi ile Leica iş birliği ile üretilecek olan Xiaomi 12 Ultra için heyecan her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde telefonun tasarımının sızmasından sonra bugün de Xiaomi CEO’wu Lei Jun’un telefonu kullanmaya başladığı ortaya çıktı. Amiral gemisi segmentinin en güçlüsü olacak olan bu telefon kamera tarafında ise DxOMark testinde kırılması güç skorlar elde etmesi bekleniyor.

Son gelen bilgilere göre telefonda Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti yer alacak. RAM tarafında ise telefonun 12 GB RAM ve 16 GB RAM seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. 165 Hz tazeleme hızına sahip Samsung imzalı ekranı ile üst düzey bir görüntüleme deneyimi sunacak olan bu telefonda 200W kablolu ve 100W kablosuz şarj desteğinin yer alması bekleniyor. Batarya kapasitesi ise 5.000 mAh civarında olacak.

Yaklaşık olarak 1 inçe yakın bir optik ile gelmesi beklenen bu telefon kamera tarafında adeta şov yapacak desek yeridir. Leica işbirliği ile üretilecek olan bu lensler ile çekilecek fotoğrafları merakla bekliyoruz.

Xiaomi 12 Ultra
Xiaomi 12 Ultra

Temmuz ayı içerisinde tanıtılıp satışa sunulması beklenen bu canavar ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. 1000 dolar bandında bir fiyata sahip olacağı söylenen bu telefonun Türkiye pazarına gelme ihtimali çok düşük görünüyor. Hem donanım hem de kamera tarafında rakipsiz olacak olan Ultra model, Xiaomi’nin yüzünü fazlasıyla güldürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu