Redmi K50 Beklenen Bir Özelliğe Sahip Olmayacak

Redmi K50 serisinde heyecan giderek artıyor. Son olarak serideki tüm modellerde beklenen bir özelliğin yer almayacağı bildirildi.
Redmi K50 serisinin yakında tanıtılacağı şirket tarafından zaten onaylandı. Muhtemelen şubat ayı ile birlikte Redmi’nin bilgi paylaşımını başlatması bekleniyor. Öncesinde güvenilir kaynakların K50 serisi hakkında aktardıklarına göz atalım. Bu noktada Digital Chat Station adlı hesap bir numaralı bilgi kaynağına dönüşmüş durumda. Son olarak bu hesap K50 serisindeki tüm modellerde ekran altı parmak izi tarayıcısının yer almayacağı, parmak izinin bunun yerine yana monte halde kalmaya devam edeceğini aktardı.
Aynı kaynak yakın zamanda K50 serisinin K40 ile kıyaslandığında daha pahalı olacağını bildirdi. Redmi, muhtemelen maliyetleri daha da artırmamak adına parmak izini ekran altına taşımayı şu an için düşünmüyor.
Seride üç telefonun yer alacağı kesin. K50 Gaming Edition modeline MediaTek Dimensity 9000 işlemcisi güç verecek. Türkiye’de POCO F4 ismiyle satışa sunulacak K50’de ise Snapdragon 870 yer alaca. Serinin tepe modeli olacak K50 Pro’da ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini göreceğiz.
Redmi K50’nin nasıl bir görüme sahip olacağını artık biliyoruz. Bir süre önce sızdırılan yukarıdaki görsel K50’nin son dönem Vivo telefonlara benzeyeceğini gösteriyor.
Öte yandan Redmi başkanı Liu Weibing’in Weibo sayfasından yapılan bir paylaşım, kıdemli yöneticinin yeni bir Xiaomi telefon kullandığını gösteriyor. Telefonun K50 ya da K50 Gaming Edition olduğu tahmin ediliyor.