AndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO, Yeni Serilerini Küresel Pazarda Duyuracak

Türkiye'de de tekrardan aktif rol almaya başlayan OPPO, küresel pazar için de bir dönüş planı içinde. Her seviye telefonu göreceğiz.

OPPO, 5 Haziran Çarşamba günü Londra’da bir basın etkinliği düzenleyerek üretken yapay zeka özelliklerini bu yılın sonuna kadar dünya çapında 50 milyon kullanıcıya sunacağını açıkladı. GSMArena’ya göre şirket, Reno 12 serisinin ve yeni nesil Find X serisi akıllı telefonların küresel lansmanı hakkında bilgi verdi.

Raporda, Reno 12 serisi akıllı telefonların bu ayın sonlarında (Haziran) küresel pazarda piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Geçen ay (Mayıs), Reno 12 ve 12 Pro, Çin’de Dimensity 8250 ve Dimensity 9200+ yonga setleriyle piyasaya çıktı. Aynı telefonların küresel pazarlarda da piyasaya çıkıp çıkmayacağı belli değil.

blank

Şirket, etkinlik sırasında yukarıdaki görseli sergiledi. Şirket, Reno 12 serisi hakkında başka bir şey açıklamasa da görüntü, küresel pazarda standart ve bir Pro modeli yer alabileceğini gösteriyor.

OPPO Find X Serisi Küresel Pazara Geri Dönecek

OPPO, Şubat 2022’de Find X5 serisi akıllı telefonlarını tanıttı. Oppo, Çin’de X6 ve X7 serisini piyasaya sürmeye devam etti ancak Çin dışındaki pazarlar için bu cihazları atladı.

Raporlara göre, yakında çıkacak MediaTek Dimensity 9400 yonga setine sahip Find X8, bu yılın Ekim ayında Çin’de piyasaya çıkacak. Snapdragon 8 Gen 4’ü içermesi beklenen Find X8 Ultra, potansiyel olarak 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülebilir. Marka, Find X serisinin küresel pazara geri döneceğini doğruladığına göre, hem X8 hem de X8 Ultra’nın olup olmayacağını henüz bilmiyoruz. uluslararası alanda satışa sunulacak.

blank

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu