Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknolojiXiaomi

POCO X3 ihtişamlı tasarımıyla karşımızda; orta segmente yeni kral!


Xiaomi’nin kendisinden ayırdığı POCO, yeni X3 modeliyle karşımıza çıkıyor. Cihaz, yeni yonga ve yeni tasarım ile birlikte geliyor!

Xiaomi’nin 2018 yılında oluşturduğu ve ilk olarak Pocophone olarak karşımıza çıkardığı, daha sonrasında ise POCO adıyla kendisinden ayırdığı POCO, yeni orta segment modeliyle karşımıza çıkıyor. Oldukça başarılı özellikler ve son derece ilginç bir tasarım ile 8 Eylül‘de resmiyet kazanacak olan POCO X3, tanıtılmasına günler kala büyük bir sızıntıya uğradı. Öyle ki yapılan sızıntılar, cihazın birçok detayını gün yüzüne çıkarmaya yetti. Peki yeni X3 neler vaad ederek bizleri karşıladı?

Ortaya çıkan bilgilere göre son derece özgün bir arka tasarımı benimseyecek olan POCO X3, 6.67 inç 120Hz tarama hızına ve 240Hz dokunma hassasiyetine sahip IPS LCD bir ekranla geliyor. İki farklı renk seçeneğine ek olarak arka tarafta ikili kamera platformuna konumlandırılmış dörtlü kamera kurulumu cihaza eşlik ederken, ana sensörün 64MP olduğunu belirtelim. Ön tarafta da Infinity-O bir ekran yapısı ile kutudan çıkacak olan POCO X3, 20MP ön kamerayı karşımıza çıkartacak. Cihazın yongası ise Snapdragon 732 olacak.

5.160 mAh kapasiteli büyük bir pil ve 33W hızlı şarj desteğiyle son derece başarılı gözüken cihaz, IPS ekranıyla akıllarda soru işareti bırakırken yonga tarafında da şüphelendiriyor. Öyle ki daha öncesinde herhangi bir cihaza güç vermeyen Snapdragon 732, nasıl bir perfomansa sahip bilemiyoruz; ancak yonganın 120Hz desteği vermesi, aynı zamanda 4K 60FPS video çekebildiği söylenmesi, akıllarda olan şüpheyi gideriyor. Cihazın lansmanın 8 Eylül‘de gerçekleştirileceğini de belirterek yeni POCO X3‘ü beklemeye koyulalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu