Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMeizuMobirollerSamsungXiaomi

2018’de hangi üretici kaç telefon duyurusu gerçekleştirdi?


Geçtiğimiz yıl mobil dünyasında her açıdan agresif bir rekabet izledik. Ekran / kasa oranı ve kamera tarafında rekabet aldı başını gidiyor. 2019’da tanıtılacak üst ve orta segment telefonlara bakılırsa ekran ve kamera tarafındaki rekabet bu yıl da devam edecek. Peki geride bıraktığımızda yılda hangi üretici kaç telefon duyurusu gerçekleştirdi?

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Konuya ilişkin yayınlanan rapora göre Xiaomi, geride bıraktığımız yılda en fazla akıllı telefon duyurusu gerçekleştiren üretici oldu. Tüm yıl boyunca 25 telefon duyuran Xiaomi, fiyat / performans odaklı ürünlerle birlikte yükselişini sürdürmeye devam etti.

Samsung’un listenin ikinci sırasında yer alıyor. Pek de iyi bir yıl geçirmeyen Samsung pazar payını her geçen dün Çinli üreticilere kaybediyor. Bu yıl tanıtılan 24 yeni akıllı telefona rağmen düşüş devam etti.

Huawei ve alt markası Honor ise tüm yıl boyunca 37 telefon duyurdu. Bu telefonların 23’ü Huawei, 14’ü ise Honor markası taşıyor. Bunun yanında yıl boyunca Oppo 21, LG 18 ve Meizu 16 akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi.

İşte en fazla telefon duyurusu gerçekleştiren üreticiler

Samsung

Honor

Huawei

Xiaomi

Oppo

LG

Meizu

2018’in en iyi telefonu hangisi? Gelin birlikte seçelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu