Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeVideo İncelemeler

realme TechLife Robot Vacuum inceleme! Robot Ötesi

Robot süpürgeler ile ilgileniyor musunuz? En iyisini mi arıyorsunuz? O zaman realme TechLife Robot Vacuum inceleme videomuzu kesin izleyin.

Akıllı telefon pazarında son dönemin en başarılı üreticilerinden birisi olan realme, ekosistem ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. realme, özellikle giyilebilir ürünler konusundaki başarısı ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ederken ev ürünleri ile de karşımıza çıktı. realme TechLife Robot Vacuum isimli yeni nesil akıllı temizlik robotu özellikleri ile rakiplerinin önünde yer alıyor. realme, akıllı telefon, kulaklık, saat, televizyon, laptop ve bugün de akıllı robot süpürgesi ile karşımızda. Umarız diğer ekosistem ürünleri de bir an önce ülkemiz pazarında satışa sunulabilir. realme TechLife Robot Vacuum inceleme videosunu izleyince akıllı robot süpürgeler tarafında algınızın ciddi anlamda değişeceğini düşünüyoruz.

Bu süpürgenin en önemli özelliğinin açıkçası yazılım desteği olduğunu söyleyebiliriz. Zira realme Link uygulaması sayesinde evinizdeki süpürgeye her yerden ulaşım sağlayabiliyor ve istediğiniz zaman çalıştırabiliyorsunuz. En beğendiğimiz yazılım özelliklerinden birisi ise kesinlikle sanal duvar ve yasaklı alan seçimi oldu. Üzerinde bulunan LIDAR sensör sayesinde evinizin haritasını da çıkartan ve zaman içinde bu haritalama sisteminin mükemmel hale geldiğine de şahit oluyoruz. Piyasada bugün satılan bazı ürünlerin kameralı ya da sadece sensörlü olduğu bir ortamda LIDAR sensör sayesinde yön bulma konusunda asla bir sorun ile karşılaşılmıyor. Şunu çok net söyleyelim, böyle bir ürün satın alana kadar böyle bir ürüne ihtiyacınız olduğunu kesinlikle anlamıyorsunuz. Evinizde bu ürünü kullanmaya başladığınızda bir daha bu üründen vazgeçemeyeceksiniz. Bunun da garantisini verelim.

İnceleme biraz uzun olduğu için dakika dakika inceleme içinde neler bulacağınızı sizlerle paylaşalım ve buna göre de incelemeyi izlemeye başlayabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.

  • 00:00 – 03:25 Genel Özellikler ve Kullanım
  • 03:26 – 05:08 HEPA ve Diğer Filtreler
  • 05:09 – 06:19 Teknik Detaylar
  • 06:20 – 11:18 Nasıl Süpürüyor
  • 11:19 – 12:40 Teknik Özellikler
  • 12:41 – 14:12 Merdivenden Düşüyor mu?
  • 14:13 – 15:26 Fiziki Özellikler
  • 15:27 – 18:49 realme Link Yazılım Desteği

Ürünü satın almak istiyorsanız; Hepsiburada, Trendyol, TeknoSA, Turkcell Pasaj, N11, GittiGidiyor satış kanallarından birinden güvenle bu ürünü satın alabilirsiniz. Anneler günü geliyor mükemmel bir ürün olabilir. Bizde söylemesi…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu