Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiLGSamsung

Huawei ve LG, Galaxy S9’den çekiniyor mu?

26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde mobil tarafnda yaşanan gelişmelerin büyük bölümü sergilenecek. Etkinlikte tanıtılacak ürünler arasında en dikkat çekecek modellerin Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Huawei ve LG bunun farkında olacak ki, tepe modellerini MWC 2018’de duyurmaya pek sıcak bakmıyor.

Güney Kore’de yayımlanan son bir rapor Galaxy S9’un tanıtım tarihini ortaya çıkardı. Rapor ayrıca LG ve Huwei’in etkinlik kapsamında üst seviye bir model duyurmayacağını ortaya koyuyor. Huawei’in P11 serisiyle gövde gösterisine hazırlanıyor, ancak bunun için en ideal zamanın mart ya da nisan ayı olacağı ifade ediliyor.

Huawei ve LG
Huawei ve LG

LG cephesinde ise durum biraz daha karmaşık görünüyor. LG G7 çalışmalarının sil baştan başlatılması ve Snapdragon 845 işlemcisinde yaşanacak tedarik sıkıntısı nedeniyle LG G7 tanıtım tarihinin de mart ya da nisan ayında gerçekleşeceği konuşuluyor.

Son olarak; MWC 2018’de tanıtılacak dikkat çeken telefonlardan birinin de Xperia XZ Pro olacağını hatırlatalım. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda 4K çözünürlüklü OLED ekran ve çift arka kameranın yer alması bekleniyor.

 

Xiaomi’den çok satacak bir telefon daha geliyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu