Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 10 resmen göründü! Aynısından bir tane daha

Merakla beklenen Xiaomi Mi 10 bugün ilk kez tam anlamıyla karşımıza çıktı. “İyi de bu tasarımı daha önceden biliyoruz” diyeceksiniz…

Akıllı telefonlarda geçtiğimiz yıla kadar pop-up adı verilen kasa içinden çıkan kamera düzeni oldukça tercih edilen bir sistemdi. Bu yıl itibariyle bu sistemden vazgeçilmeye başlandığını görüyoruz. Yine geçtiğimiz yıl pekte sevilmeyen ve Samsung üretimi ekran içindeki delik yani Infinty-O pek beğenilmemesine rağmen bu yıl, Huawei, OPPO ve Xiaomi‘nin bu ekran içi ön kamera tasarıma geçeceğine şahit oluyoruz. bugün ortaya çıkan Xiaomi Mi 10 görselleri ise bu açıklamamızı doğruluyor.

Bugün sızan görsel ile birlikte Xiaomi’nin de Mi 10 modeli ile Infinty-O ekran yapısına geçeceğini görüyoruz. Bu görseller resmi olmasa da Çin’de sızan bu görsellerin gerçekliğini sorgulamayacak kadardır da bu işin içindeyiz.

Snapdragon 865 yonga seti ile geleceği söylenen telefonun arkasında dörtlü bir kamera düzenini görüyoruz. Ekrandan parmak izi okuma sensörü ise AMOLED tabanlı bir ekranın varlığını işaret etse de bir süredir Xiaomi‘nin LCD ekran üzerinde parmak izi ile ilgili çalıştığını biliyoruz. AMOLED Ekran varken daha fazla enerji tüketen LCD ekrana geçmenin saçmalık olduğunu düşünsek de bakalım karşımıza ne çıkacak?

Mi 10 90Hz yenileme hızına sahip bir ekranına sahip olabilir. 64 megapiksel (Sony IMX686) + 20 megapiksel (ultra geniş açı) + 12 megapiksel (telefoto) + 5 megapiksel (derinlik) dört kamera kurulumuna sahip olması da muhtemel bilgiler arasında. 3.800 mAh ve 30W hızlı şarj desteği de telefona eşlik edecek.

Antutu testinden 560 bin gibi korkunç bir skor alan telefonu heyecanla bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu