Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Redmi K70 Pro Champion Edition Satışa Sunuluyor! Bebeleri Pistten Alalım

Redmi K70 lansmanında bir anda karşımıza çıkan ve herkesin aşık olduğu Redmi K70 Pro Champion Edition satışa sunuluyor. İşte fiyatı.

Geçtiğimiz ay yapılan Redmi K70 lansmanında bir anda karşımıza çıkan ve lansmanı izlyenler de dahil olmak üzere hepşmizi şaşkınlığa uğratan Redmi K70 Pro Champion Edition modeli 21 Aralık itibariyle satışa sunuluyor. Öncelikle Xiaomi’nin bir otomobil markası ile ortaklık yapmasına şaşırdık, bir diğeri de bunu Redmi markası altında yapmasına şaşırdık. Burada Xiaomi gerçekten de bambaşka bir satış stratejisi benimsiyor ve Redmi markasını artık bir üst konuma konuşlandırmanın önünü de açıyor.

Telefon ile ilgili yapılan açıklamalarda çok özel bir kutu tasarımının da bizlere sunulacağı belirtiliyor. Bu model ‘Türkiye pazarına gelir mi?’ diye soracaksınız biliyoruz ama Xiaomi Global Redmi K serilerini Türkiye ve hatta Avrupa pazarına pekte sunmuyor. Bu sefer Lamborghini hatrına böyle bir değişiklik yapılır mı? Umarız yapılır ve böyle bir güzelliği bizler de görebiliriz. Telefonun kamera kısmında karbon fiber kullanılması da bir ilk ve malzeme kalitesi tarafında iş gerçekten başka bir seviyeye taşınmış durumda. Tasarım Lamborghini Essenza SCV12 modelinden alınmış olup bu telefonun fiyatı Çin pazarında 4.000 Yuan yani 565 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Redmi K70 Pro Champion Edition Teknik Özellikler

Telefonda yonga seti olarak Snapdragon 8 Gen 3 kullanılıyor. 6,67 inç boyutunda 2K çöznürlüğünde AMOLED ekran 120Hz tarama hızı ile birlikte de mükemmel bir ekran deneyimi vadediyor. 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 50 megapiksel portre kamera bu telefonu diğer süper orta segment modellerden de ayıracak. Pil tarafında 5.000 mAh kapasiteye sahip bir batarya kullanılacak ve adına yakışır bir şekilde 120W şarj desteklenecek.

Editörün Notu: Keşke Türkiye’ye de gelse dediğimiz bir telefon daha…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu