Akıllı TelefonAppleiPhoneMobiroller

iPhone 15 Serisi ile Bu iPhone’lar Yalan Olacak!

Apple’ın Eylül ayında iPhone 15 serisi tanıtılacak. Bununla birlikte bazı modellerin satışı durdurulacak. İşte yalan olacak o modeller.

Bu yıl sonbaharda piyasaya sürülecek olan iPhone 15 serisi, bazı eski modellerin satışının durdurulması ile birlikte gelecek. Tom’s Guide’ın bir raporuna göre, iPhone 12, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ve iPhone 13 mini de dahil olmak üzere iPhone 15 piyasaya sürüldükten sonra durdurulabilir.

Apple, üç yıldır eski modelleri aşamalı olarak kaldırma eğiliminde olduğundan, iPhone 12’nin durdurulması öngörülebilir bir hareket. iPhone 13, orta sınıf bir iPhone arayanlar için muhtemelen en çok tercih edilen cihaz olacak. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max da, Apple’ın Pro modellerinde olduğu gibi, sadece bir yıllık satışlardan sonra durdurulabilir.

iPhone 14’ün kaderi biraz belirsiz, ancak fiyatında bir indirim olabilir. Apple, iPhone 12 mini’yi iki yıllık satışlardan sonra durdurma modelini takip ederek iPhone 13 mini’yi de durdurabilir. iPhone 14 Plus’ın durdurulup durdurulmayacağı tahmin edilemiyor çünkü Apple’ın ilk Plus modeli.

iPhone 15 serisi, temel iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iki Pro modeli, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere dört model içerecek. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus, A16 Bionic yonga seti tarafından desteklenecek. Ancak Pro modelleri muhtemelen en yeni A17 işlemci ile çalışacak. Dört cihazın tümü, iOS 17 ile birlikte yaklaşan WWDC etkinliğinde duyurulacak.

iPhone 15 Pro ve Pro Max

Apple’ın yeni sürümleri her zaman teknoloji meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor ve eski modellerin durdurulması, yeni ve geliştirilmiş cihazlar için yer açıyor. iPhone 15 serisinin bu yıl içinde piyasaya sürülmesiyle, Apple’ın hangi yeni özellikleri ve yükseltmeleri sunduğunu görmek oldukça ilginç olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu