Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 11 Pro’nun Devasa Kamerası ve İkinci Ekranı Yeniden Sızdı


Xiaomi Mi 11 Pro cephesinde heyecan giderek artıyor. Sızan görüntüler telefonun kamera ve ikinci ekranıyla fark yaratacağını gösteriyor.

Xiaomi’nin arka kısımda devasa bir kamera modülü ve ikinci ekrana sahip bir telefon hazırlığında olduğu bilgisi artık sır değil. Kısa süre öncesine kadar bu telefonu Xiaomi Mi 11 Ultra olacağı beklentisi hakimken yayınlanan bir poster ibreyi bir anda Xiaomi Mi 11 Pro modeline çevirdi.

Xiaomi Mi 11 Pro Kamera Modülü Görüntülendi

Mi 11 Ultra ya da Mi 11 Pro cephesinden sızan son görüntüyü sizlerle paylaşalım. İlk kez canlı bir görüntüde karşımıza çıkan telefonun büyük bir kamera modülü ve ikinci bir ekrana sahip olacağı onay alıyor. Yine bu görüntü Mi 11 Ultra prototipinde gördüklerimizle birebir uyuyor. Bu modül üzerinde 120x dijital yakınlaştırma sağlayan yeni bir periskop kamera dahil olmak üzere üç görüntü sensörü yer alıyor. Aynı alan üzerinde sağ tarafta ise ikinci ekranı görüyoruz.

İkinci ekran ile birlikte Mi 11 Pro’nun güçlü kamera paketi aynı zamanda selfie çekimlerinde kullanılabilecek. Bu aynı zamanda takvim, saat, hava durumu gösteriminin yanında bir bildirim ekranı görevi de üstlenecek.

Telefonda ana kamerada Sony’nin 50 megapiksellik IMX766 sensörü yer alacak. Geniş açılı kamera ise 48 megapiksel çözünürlüğünde. 6.81 inç büyüklüğünde kavisli yapıda 2K ekran ile donatılacak telefonda ekran tazeleme hızı beklendiği gibi 120Hz olacak. 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonda kablosuz hızlı şarj desteği 67 watt güzünde. Mi 11 Pro bunun yanında Harman Kardon destekli stereo hoparlörler ve IP68 sertifikasını taşıyacak. Telefonun 30 Mart tarihinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu