Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTabletTeknoloji

Huawei Matepad C5e Tanıtıldı, İşte Fiyatı ve Özellikleri

Telekom devinin son tableti Huawei Matepad C5e küresel pazarlarda tanıtıldı. Tabletin tüm özelliklerini inceleyelim.

Huawei, yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Şirket şimdi Huawei Matepad C5e isimli yeni bir tabletini tanıttı. Ancak bu tablet daha önceden gördüğümüz bir model. Çin pazarında Matepad SE ismiyle yer alan bu tablet şimdi anavatanından çıkarak Matepad C5e ismiyle yeniden piyasaya sürüldü. Ülkemize de uğramasını beklediğimiz tabletin tüm özelliklerine göz atalım.

Huawei Matepad C5e Özellikleri ve Fiyatı

Tabletin ön kısmından başlarsak 10.1 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde IPS panel görüyoruz. Akıllı tabletin çerçeveleri segmentine göre ince boyutlarda. Tasarım detaylarının alt kısmında Huawei Histen 7.0 ses efekti ile entegre edilmiş Harmon Kadron hoparlörler görüyoruz.

Tabletin 7.85 mm kalınlığa ve 450 gram ağırlığa sahip olduğunu da belirtelim. Böylece ferah bir kullanım elde ediyorsunuz. Tabletin ön kısmında 2 Megapiksel lens ve arka kısmında 5 Megapiksel kamera alıyor.

Gücünü Huawei’nin kendi yonga seti Kirin 710’dan alıyor. Bu yonga setinin içerisinde 4 adet Cortex-A73 çekirdeği ve dört adet Cortex-A35 çekirdeği yer alıyor. Mali-G51 GPU grafik işlerini yürütüyor. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama seçenekleri sisteme eşlik ediyor.

10W şarj destekli 5.100 mAh kapasiteli pil üzerinde işlem yapan tablet, Android 12 tabanl ıEMUI 1.01 üzerinde fonksiyonlarını sürdürüyor. Tablet 200$ fiyat etiketiyle küresel pazarlarda yerini aldı. Ancak ülkemize ne zaman uğrayacağı henüz bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu