Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMIUIMobirollerXiaomi

Xiaomi, MIUI 11 sürümü için daha ne kadar bekletecek?

Xiaomi, MIUI 11 sürümü için henüz tanıtım tarihini açıklamadı. Açıkçası bu da kullanıcılar arasında heyecanı giderek artırıyor. MIUI arayüzünün geliştirilmesinden sorumlu Genel Müdür Xiao Fan ile Wiebo’da yapılan bir soru cevap, sonraki MIUI arayüzü için bir süre daha bekleyeceğimizi gösteriyor.

MIUI 11 sürümü aralıktan önce tanıtılacak

Kıdemli yönetici net bir tarih vermekten kaçınıyor, ancak MIUI 11’in kış gelmeden önce Çin’de tanıtılacağını ifade ediyor. Buradan MIUI 11’in eylül ya da ekim ayı içerisinde çıkış yapacağı tahmininde bulabiliriz. Bunun sebebine gelince; Xiaomi CEO’su Mi Mix 4’ün ağustos ayı içerisinde tanıtılmayacağını bildirdi. MIUI 11’in ise ilk kez Mi Mix 4 modelinde yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Aslına bakarsanız MIUI 10’un tanıtımı üzerinden on dört ay geçmiş durumda. MIUI 11’in şu ana kadar tanıtılması gerekiyordu. Xiaomi’nin yeni arayüzde neler sunacağı merak konusuyken sürecin bu kadar uzamasını olumlu ya da olumsuz değerlendirebiliriz. Olumlu değerlendirirsek yeni arayüzde çok daha iyi bir kararlılık ve daha fazla görebiliriz. Bardağın boş tarafından bakacak olursak; arayüz henüz istenilen kararlılık seviyesinde değil.

Xiaomi’nin “Yeni ve benzersiz bir arayüz” olarak adlandırdığı MIUI 11’de stok Karanlık mod, daha az reklam gösterimi, yeni simgeler, ultra güç tasarruf modu ve  durum çubuğu optimizasyonları göreceğiz.

MIUI 11‘in gecikmesini siz neye bağlıyorsunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu